Senter for idrettsskadeforskning

Hovedinnhold på siden

Informasjon om en nyhet med tittelen Program og foreleserne til Advanced Team Physician Course er klart!

Program og foreleserne til Advanced Team Physician Course er klart!

Introduksjon

Det faglige programmet og foreleserne til Advanced Team Physician Course, som vil finne sted i Svolvær, Lofoten 21-24. juni 2008 er nå klart! Vi har klart å samle 25 av verdens fremste idrettsmedisinere – fra ni ulike land - som vil dele sine erfaringer med deg! Kurset arrangeres som et satelittkurs til 2nd World Congress of Sports Prevention med fokus på de kliniske utfordringer som møter leger som arbeider med idrettsutøvere i lagmiljø.

Samtidig får du muligheten til å oppleve sankthans ovenfor polarsirkelen – kanskje i midnattsol! Om kvelden onsdag 24. juni, etter at siste foredrag er over, vil vi ta deg med charterbåt gjennom det fantastiske landskapet i Lofoten og opp til Tromsø, hvor vi ankommer kongresssbyen ved frokosttider 25. juni.

 

Vær oppmerksom på at det kun er plass til 75 deltagere på kurset og deltagelse går etter “førstemann til mølla” prinsippet. Husk å registrere deg så tidlig som mulig!

 

For mer informasjon om Advanced Team Physician Course og 2nd World Congress, klikk her for å gå til kongressidene. Her finner du informasjon om registrering, faglig og sosialt program. Det er lagt opp til mange spennende aktiviteter i Lofoten – og dette er en unik mulighet til å bli kjent med kolleger fra hele verden.

 

Håper vi sees i Lofoten til St. Hans neste år!