Senter for idrettsskadeforskning

Hovedinnhold på siden

Informasjon om en nyhet med tittelen Nye nettsider for Senter for idrettsskadeforskning!

Nye nettsider for Senter for idrettsskadeforskning!

Introduksjon

Senter for idrettsskadeforskning har lansert nye nettsider. I tillegg til en modernisering og ansiktsløft, er målsettingen at de nye sidene skal bidra til å gjøre informasjon om senteret, forskningsaktiviteten, prosjekter og resultater bedre tilgjengelige for publikum. Oppgraderingen gjør det mulig for media og alle interesserte å abonnere på nyheter på sidene.

17. april 2007 ble de nye nettsidene lansert. Sidene er utviklet i samarbeid med Making Waves og er rettet mot forskere, trenere, idrettsutøvere, media og andre interesserte. All informasjonen fra de gamle sidene er fremdeles tilgjengelig, i tillegg har vi lagt til en mulighet til å abonnere på nyheter og utvidet med ny informasjon. 

 

Her vil du nå finne nye sider med oppdatert informasjon om 2nd World Congress on Sports Injury Prevention, som arrangeres av Senter for idrettsskadeforskning i Tromsø i 2008.

 

I løpet av våren vil vi også lansere Skadefri!, et konsept med praktisk informasjon skadeforebygging rettet mot utøvere, trener og støtteapparat. Her vil du finne videoer av nyttige øvelser, informasjon om treningsprogram og andre tiltak, og informasjon om behandling av vanlige idrettsskader.