Senter for idrettsskadeforskning

Hovedinnhold på siden

Informasjon om en nyhet med tittelen Ny stipendiatstilling lyst ut

Ny stipendiatstilling lyst ut

Introduksjon

Det vitenskapelige arbeidet skal gjøres på basis av et prosjekt om forebygging av belastningsskader i idretten, med skulderproblemer i håndball som modell.

Krav til kompetanse

Senter for idrettsskadeforskning er et tverrfaglig forskningsmiljø, og den aktuelle stillingen vil være aktuell for leger, fysioterapeuter og idrettskandidater.

 

Søkeren må være kvalifisert til doktorgradsstudiet for leger ved Medisinsk fakultet, Universitetet i Oslo, for fysioterapeuter og idrettskandidater ved Norges idrettshøgskole (embets- eller mastergradseksamen med laudabelt resultat).

 

Arbeidsbetingelser

Tilsetting skjer normalt for en periode på tre år. Stipendiaten vil ha sin arbeidsplass på Senter for idrettsskadeforskning ved Norges idrettshøgskole.

 

Søknadsfrist

Søk stillingen på hjemmesidene til Norges idrettshøgskole

www.nih.no innen 10. juni 2010.

 

I tillegg til at søknaden skal registreres elektronisk via hjemmesiden til NIH, må søkeren innen fristens utløp sende inn CV, attester, vitnemål, vitenskapelige arbeider og publikasjoner som ønskes tatt i betraktning ved kvalifikasjonsvurderingen.

 

Kontaktpersoner ved spørsmål

Interesserte søkere anbefales å ta kontakt med fagmiljøet ved utarbeidelse av søknad. Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til:

Seksjonsleder Roald Bahr, tlf. 23 26 23 02

Førsteamanuensis Grethe Myklebust, tlf. 23 26 23 70