Senter for idrettsskadeforskning

Hovedinnhold på siden

Informasjon om en nyhet med tittelen Ny DVD om skadeforebygging - Skadefri!

Ny DVD om skadeforebygging - Skadefri!

Introduksjon

Vil du holde deg skadefri og bli en bedre utøver? Ønsker du å lære mer om hvordan du som trener kan legge opp program for å forebygge skader? Senter for idrettsskadeforskning har med støtte fra Norsk Tipping laget en ny DVD som viser hvordan du kan bli en bedre utøver - og holde deg skadefri.

Filmen er spesielt rettet mot utøvere innen ballidretter, spesielt håndball og fotball, men øvelsene er overførbare til andre idretter, som for eksempel alpint, snowboard, basketball og volleyball. Treningsprogrammene er spesielt rettet mot å unngå skader i ankel, kne, lyske og lår. Du vil finne en ”øvelsesbank” i forhold til balanse/koordinasjon-, styrke-, spenst- og teknikkøvelser. Målgruppen er trenere på alle nivå, idrettslærere, treningsinstruktører, foreldre og utøvere. Fysioterapeuter og annet helsepersonell vil også ha glede av DVD'en da mange av øvelsene er nyttige i rehabilitering av idrettsskader.

 

DVD'en erstatter  ”Achilles”, som ble lansert for to år siden og inneholder et større utvalg program og øvelser enn denne, med til sammen 70 minutter video. Ansvarlig for utarbeidelsen av innholdet har vært førsteamanuensis og spesialist i idrettsfysioterapi Grethe Myklebust, dr. scient., som har basert programmene på forskning fra Senter for idrettsskadeforskning og andre ledende forskergrupper i utlandet.

 

Klikk her for å bestille.

 

Pris: Kr 150,- for én DVD, kr 50 per DVD ut over én (dvs. kr. 600 for 10 DVD'er). Prisen inkluderer porto.