Senter for idrettsskadeforskning

Hovedinnhold på siden

Informasjon om en nyhet med tittelen Forskere i München

Forskere i München

Introduksjon

Senter for idrettsskadeforskning samarbeider aktivt med andre forskergrupper. Tron Krosshaug har det siste halvåret vært på forskerutveksling i München. Denne uken har han hatt besøk av Eirik Kristianslund for å jobbe med prosjektet Risikofaktorer for korsbåndskader - en prospektiv kohortstudie.

Arbeidstiden deles mellom arbeid med de nye nettsidene og forberedelser av prosjektet Risikofaktorer for fremre korsbåndskader - en prospektiv kohortstudie Alle spillerne i eliteserien i håndball for kvinner skal testes i juni. Det er mye som skal forberedes, men prosjektet er i rute. Gjennomføringen av testingen er blitt planlagt, men det er også gjort forberedelser til dataanalyse av 3D bevegelsesanalysen. Det siste er gjort ved å jobbe med tidligere ikke analyserte data fra et annet prosjektet. Dataprogrammene som utvikles nå vil bli brukt i senere prosjekter.  

 

De nye nettsidene lanseres idag, tirsdag 17. april, og det er mange timer med arbeid som ligger bak.

 

Det er også blitt tid til å presentere Eirik Kristianslund for biomekanikklabben og forskjellige prosjekter som gjennomføres i München. Tron Krosshaug har jobbet ved Faggruppe for sportsutstyr og materialer ved Münchens tekniske universitet, som ledes av professor Veit Senner.

 

3. mai kommer dr. Krosshaug igjen tilbake til Senter for idrettsskadeforskning, til glede for alle på senteret.

 

Link til gruppen i München:

Technische Universität München - Fachgebiet für Sportgeräte und Materialien