Senter for idrettsskadeforskning

Hovedinnhold på siden

Informasjon om en nyhet med tittelen Advanced Team Physician Course - Svolvær, Lofoten 21. - 24. juni, 2008

Advanced Team Physician Course - Svolvær, Lofoten 21. - 24. juni, 2008

Introduksjon

Senter for idrettsskadeforskning vil arrangere et Advanced Team Physician Course i samarbeid med American Medical Society for Sports Medicine (AMSSM) og International Society for Arthroscopy, Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine (ISAKOS).

 

 

  

Dette vil være et kurs som fokuserer på sentrale kliniske spørsmål som idrettsleger som arbeider med lagidrettsutøvere på toppnivå møter. Her vil verdens ledende eksperter redegjøre for state-of-the-art når det gjelder utredning og behandling av skader og sykdom blant idrettsutøvere. 

 

Kurset er lagt til Svinøya rorbuer i Tromsø, som er et perfekt utgangspunkt for å kombinere gammel nord-norsk kultur med moderne fasiliteter, god mat og trivelig selskap. I tillegg til et spennende sosialt program, som inkluderer utflukter til Henngingsvær og Skrova, vil vi etter middag 24. juni ta med alle kursdeltakerne på nattcruise med charterbåt fra Svolvær til Tromsø. Så etter å ha slappet av på hotellet, er vi klare til Welcome Reception for 2nd World Congress for Prevention of Sports Injuries på kvelden 25. juni!