Senter for idrettsskadeforskning

Hovedinnhold på siden

Informasjon om en nyhet med tittelen 2nd Announcement og Call for Abstracts er klart for 2nd World Congress on Sports Injury Prevention !

2nd Announcement og Call for Abstracts er klart for 2nd World Congress on Sports Injury Prevention !

Introduksjon

2nd World Congress on Sports Injury Prevention følger samme format som 1st World Congress on Sports Injury Prevention, som ble arrangert i Oslo i 2005 med mer enn 500 deltakere fra 55 nasjoner.

Et spennende tre-dagers fagprogram med fem plenumsforelesninger og hele 19 symposier på 3 eller 1,5 timer vil gi et tverrfaglig perspektiv på hvordan idrettsskader kan forebygges. I tillegg til dette, vil programkomiteen annosere et utvidet program med workshops i løpet av november 2007.

 

Vær oppmerksom på at kongressen har et begrenset antall plasser, 2005-kongressen ble fulltegnet og mange deltakere måtte avvises sist. Selv om kapasiteten er noe økt, er det igjen fare for at det kan bli fullt. Så meld deg på tidlig!

 

Fristen for innsending av abstracts er ikke før 1. januar 2008, så det er god anledning for forskere til å sende inn egne resultater for rpesentasjon som frie foredrag eller postere. Det endelige programmet, med frie foredrag og postere vil bli annonsert i mars 2008. Hvis du går til kongressidene, vil du til enhver tid finne oppdatert informasjon om kongressen.

 

Last ned 2nd Announcement & Call for Abstracts her

 

Mer informasjon om kongressen